duminică, 23 octombrie 2016

Raport: Cum a fost la FMWG 6 Years Party

Hello,hello!
Daca ma urmariti pe pagina de facebook si instagram stiti ca in a doua saptamana a lunii Octombrie From Mona With Gloss a implinit 6 anisori si a organizat o super petrecere.

M-am bucurat foarte mult ca Mona m-a invitat si pe mine, mai ales ca in anii precedenti nu am putut ajunge la petrecerile ei.

O cunosc pe Mona si ii cunosc blogul de cel putin 4 ani si mereu am fost incantata de atitudinea ei veselea, pozitiva si de faptul ca mereu este la curent cu toate noutatile aparute pe piata.
Am participat la seminarii pe care le-a sustinut, iar in persoana este foarte draguta, calda si foarte sociabila.

Astfel, blogul ei, From Mona With Glossunul dintre cele mai cunoscute bloguri de beauty din Romania a implinit 6 ani de activitate.
Mona a pregatiti o multime de surprize invitatiilor.
Petrecerea a avut loc la restaurantul "La Bordei", iar in cadrul evenimentului participantele au fost rasfatate la cornere speciale unde au putut incerca servicii si produse diverse.

In cadrul evenimentului a fost lansata in avanpremiera noua colectie Remington Pro Luxe, ce contine placa de par, uscator, ondulator conic si ondulator cu clapeta. Invitatele au fost primele care sa testeze noua colectie la cornerul special amenajat, au aflat despre cea mai noua campanie Remington in care se pot castiga produse, vouchere de cumparaturi la Victoria 46 si chiar o excursie la Paris. Iar 4 norocoase au luat acasa produsele Pro Luxe.

La cornerul 1Dream Beauty Studio by Raluca Racovita invitatele au fost rasfatate cu bucle si impletituri, dar si cu tatuaje cu henna semipermanente. Cele care au si postat in social media poze cu tatuajele sau cu noua coafura au participat intr-o tombola in care marele premiu a fost o schimbare de look in salon ce include vopsit, coafat, machiat, manichiura si tratamente cosmetice.


De machiajul invitatelor s-au ocupat make-up artistii Inglot care au prezentat si noua colectie "What a spice!" lansata recent de Inglot.


De rasfatul unghiilor s-a ocupat specialista CND de la cornerul special amenajat. 

Si cum la un asemenea eveniment nu putea lipsi nici partea de fashion aceasta a fost asigurata de atelierul de creatie OneBeat Fashion care a fost prezent cu un corner cu pictura live pe tricouri si o frumoasa prezentare de moda. 






Tot OneBeat Fashion s-a ocupat si de tinuta Monei, aceasta purtand o superba rochie neagra.


Petrecerea a fost plina de suprize precum tombolele cu premii, cockatail-urile  FMWG si pozele cu recuzita haioasa FMWG.

A fost un eveniment foarte frumos, unde am avut ocazia sa le intalnesc pe fetele frumoase din blogosfera noastra si sa schimbam pareri si impresii.

Mona, de abia astept petrecerea de anul viitor cand blogul tau porneste la scoala :-)


Poze by: Vik Eftimie

luni, 3 octombrie 2016

VIDEO:Goodies: Marc Jacobs, Dior, La Prairie, ELF, Too Faced, Kiko, Lancome + altele

Hello,hello!
Dupa o pauza destul de mare revin astazi cu un nou videoclip in care va prezint bunatatile cumparate in aceasta vara.
In videoclip ve-ti regasi produse noi, produse pe care mi le-am dorit foarte mult.

Puteti urmari videoclipul pe caanalul meu de youtube.com/abyukina  sau mai jos :-)


See U Soon!