duminică, 2 august 2015

Review & Swatches Kiko Lipsticks

Hello, hello!
Asta vreau sa va arat cele 3 rujuri Kiko pe care prietena mea mi le-a adus din Italia.



Din colectia Smart Lipstick (3,90 eur/buc)  am doua rujuri. Ambalajul acestora este simplu si elegant, complet negru, cu numele companiei pritat pe ambalaj.



Kiko 913 Rosewood este un ruj de culoare rose, cu tonuri calde, foarte potrivit pentru zi. Se aplica foarte usor, fiind cremos si hidratant.



Kiko 914 Amaranth este o culoare pruna superba, care pe buze pline cred ca s-ar vedea mult mai bine decat pe ale mele. Nu este atat de cremos precum 913, dar nu usuca buzele.



Rezitenta lor este medie spre mare. 914 e mai rezistent decat 913, tocmai din prisma faptlui ca nu e asa cremos.

Al treilea ruj face parte din colectia Unlimited Stylo (6,90 eur/buc), colectie ce promite rezistenta de durata. Ambalajul este metalic, argintiu, cu aspect oglinda, usor, cu numele imprimat pe ambalaj si un chenar cu nuanta rujului (printat pe ambalaj).
 Nuanta aleasa este 13 Cocoa, o nuanta de maro deschisa spre nude.



In momentul aplicarii este foarte hidratant insa pe masura ce timpul trece si rujul se aseaza vei simti ca acesta se usuca usor pe buze.
Este rezistent la transfer cam dupa 10 minute de la aplicare. Mai devreme de aceste minute se transfera. Insa dupa timpul de fixare rezista pe buze destul de bine , pana la 5 ore, chiar daca bei sau mananci ceva usor.

Rujurile au valabilitate de 18 luni de la deschidere.

Iar lista de ingediente este urmatoarea:

Sunt fabricate in Italia, iar site-ul lor are si livrare internationala, inclusiv in Romania: http://www.kikocosmetics.com/

Ati incercat produse Kiko? Care sunt preferatele voastre?

See U Soon!