vineri, 12 iunie 2015

Straie noi, dar aceleasi produse

Timpul trece peste toti, pentru unii mai repede pentru altii mai incet.
Fiecare dintre noi se schimba, creste, se maturizeaza, face alegeri mai potivite sau mai putin potrivite, traieste.

In viata fiecare dintre noi ne schimbam (fie ca este coafura, culoarea parului, hainele, produsele de ingrijire sau numele, exista mereu schimbari).

La implinirea a 6 ani de existenta Organic Baby isi schimba numele si devine Rangali, o schimbare binevenita.
Dedicati culturii organice, sub sloganul "Be naturally beautiful" Rangali se adreseaza acum fiecarui membru al familiei si nu doar bebelusilor si copiilor.



Rangali comerciealizeaza o multime de produse cosmetice naturale, de la produse pentru bebelusi si mamici, la produse pentru casa, tineri, adolescenti ori tatici.
Pe siteul Rangali (AICI) gasiti produse naturale de la sampoane, sapunuri, paste de dinti pana la suplimente nutritive, indulcitori naturali sau produse din bumbac organic.


Rangali este importator si distribuitor al peste 22 game de produse importate exclusiv din UK, Franta, Germania, Spania si Italia. Produsele se livreaza door-to-door, in toata Europa, prin curier, direct din stoc si sunt la pret de importator.




Nu pot sa nu metionez produsele Jason (in special pasta de dinti cu efect de albire - am vazut diferenta in urma review-ului Andreei) sau suplimentele nutritive Amazing Grass (despre care am aflat de pe FitFoodFamily).

Asadar daca cautati prooduse organice pentru intreaga familie stiti unde le puteti gasi: www.rangali.ro . In Bucuresti exista si showroom-ul in str. Ion Bogdan, 26, sector 1, Bucuresti (zona Piata Romana).

See U Soon!