joi, 5 decembrie 2013

Review: DIOR Nail Glow - Cherie Bow Collection

Hello,hello!
A sosit vemea pentru un nou review, iar de data aceasta intra in categoria unghii :-)

Astazi voi vorbi despre lacul tratament Dior Nail Glow.
Denumire Oficiala: Instant French Manicure , Brightening Treatment - face parte din colectia Cherie Bow lansata in primavara acestui an (2013).

Mod de prezentare: sticluta transparenta cu capac detasabil.

Cantitate: 10 ml
Pret: in jur de 100 ron (in functie de oferte).

Descrierea oficiala: * sursa*
"A treatment nail varnish that makes pink pinker, and brightens nail tips for an instant French manicure look."

Astfel spus, te ajuta sa creezi o mnichiura french mult mai usor. Se aplica pe unghia naturala si spune ca transforma rozul unghiei intr-o culoare mai intensa, mai roz, iar varful unghiei (in cazul in care le ai lungi) il face mai alb, creeand efectul de french.

Parerea mea:
Efectul pe care il creeaza nu este atat de puternic pe cat m-as fi asteptat sau mi-as fi dorit, dar da unghiei un luciu superb.
Aplicarea se face foarte usor, pensula lata ajutand la aplicarea foarte rapida.
Intr-adevar face ca unghia sa para mai roz, insa la partea  alba efectul nu este foarte puternic. Cred ca depinde foarte mult si de unghia naturala.
Dupa cum vedeti unghia mea nu este foarte alba (datorita supunerii la muuulte straturi de oja - chiar si cu base coat- acestea s-au ingalbenit;le tratez,dar nu pot renunta la oja, vinovata!), insa tratamentul Dior mi le-a facut sa para mai santoase.

Unghia naturala:

Dior Nail Glow aplicat pe unghii in doua straturi:

Aspectul unghiilor este mai placut si chiar am stat 2 zile fara oja (o premiera pentru mine :-D).

L-a folosit si prietena mea care nu are unghii foarte lungi si a fost incantata de el. Unghiile ei pareau sanatoase,unghia era mai roz.

Cand vine vorba de ingredientele lacurilor de unghii  nu ma pricep, insa nu cotine cele 3 ingrediete considerate a fi toxice daca se folosesc vreme indelungata (formaldehyde, dibutyl phthalate (DBP), toluene).

Concluzie:
Sunt multumita de investitia facuta si consider ca ma va ajuta sa imi port unghiile mai mult timp fara oja, fara a arata urate.
Pentru persoanele care nu sunt obisnuite sa poarte manichiuri sofisticate, sclipicioase sau speciale si sunt mai traditionale, consider ca este lacul perfect, creand un efect de unghie santoasa si manichiura ingrijita.O recomand chiar si persoanelor cu unghii scurte.

See u Soon!