marți, 20 noiembrie 2012

Goodies: PINK BOX by EVA Noiembrie

Hello, Hello!
Astazi, in sfarsit, am primit Pink Box-ul lunii noiembrie. Cred ca pana in ora 11 deja il aveam. Cea mai rapida livrare de pana acum ( in privinta orei la care ajunge curierul :D).

Daca ma urmariti pe facebook  ati vazut deja cutia. Este simpla, ca si primele, fara designul dragut pe care l-a avut in cateva editii.

Inauntru, prezentarea frumoasa ca intotdeauna, hartie fina mov, funda lila si cartonasele cu descrierea produselor si mesajul Pink Box.


Produsele primite:

  • o oja Inglot, nuanta 713, o nuanta superba,mata ( a fost de fapt si motivul pentru care mi-am comandat cutiuta) - produs full size
  • o mostra de parfum Beyonce Midnight Sun, un parfum cu note dulci, nu tocmai pe gustul meu, dar ma bucur oricum de mostra. Poate in zilele de iarna, foarte reci, o sa ii dau o sansa.
  •  o mostra de crema de zi Mario Badescu Honey Moisturizer care miroase fantastic! Sunt curioasa sa vad cum se va simti pe piele.
  • un gel de dus SebaMed ph 5.5. Am inteles ca acest produs s-a regasit si in pink box-ul de luna trecuta.Miroase destul de bine, a curat, proaspat - produs full size
  • un quad e.l.f nuanta 2001 Butternut, nuante tomnatice, sidefate. Cred ca deja cunoasteti aceste farduri. Este singurul care nu are cartonas - produs full size

La un calcul scurt cutia merita suma de 44 lei, numai oja Inglot fiind 42 lei, gelul de dus Sebamed 39 lei si fardul e.l.f. 9 lei, total 90 lei - produsele full size.

Pentru luna viitoare, luna cadourilor, Pink Box anunta lucruri spectaculoase. Chiar sunt curioasa.
Voi v-ati comandat cutia? Daca nu, va atrage? Credeti ca merita?


See U Soon!