marți, 14 aprilie 2015

Review: Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant [RO]

Hello,hello!
Daca ma urmariti pe facbook stiti ca fac parte din campania de testare a pilei Scholl Velvet Smooth oferita de BuzzStore si Scholl Romania.

In cazul in care nu ati auzit, BUZZStore este o agentie de marketing participativ care functioneaza pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forta de influenta, recomandarea unui prieten!

Astfel spus companiile partenere au campanii de testare - un numar din persoanele inscrise pot testa si isi pot exprima pararea asupra produselor testate.
Pana acum au avut camapanii la Biscutii Gerble, la Persil, Philips etc.

Daca doriti sa faceti parte din aceasta comunitate si sa aveti posibilitatea sa testati produse va puteti incrie accesand linkul:
http://buzzers.ro/invite/4a71b5f8fe6669ed3e1e38433d76a13f

Astfel am participat la campania Scholl si am fost selectata sa testez noua pila Scholl Velvet Smooth cu cristale de diamant.

Coletul l-am primit prin curier si de abia am asteptat sa il desfac.

Am primit pila, o crema hidratanta si 5 flyere cu informatii.


Kit-ul cu pila are bateriile incluse - un plus din partea mea ;-). Are nevoie de 4 baterii pentru a functiona.


Sistemul de pornire este foarte usor, print-o simpla rotire a cercului gri, putand fii manevrat cu o singura mana.

Pila nu este foarte abraziva, nu exista posibiltatea sa te raneasca.
O recomand pentru a fi folosita pentru calacaie cu piele ingrosata si usor crapata, cel putin de trei ori pe saptamana impreuna cu  crema hidratanta.


Se foloseste dupa baie, cand pielea calcaielor este moale si poate fi usor indeparata.

Motorasul este destul de silentios. Daca se apasa mai tare cu pila pe calcai aceasta se blocheaza (nu sunt sanse sa te raneasca) asa ca trebuie manevrata usor. Acest lucru poate fi interpretat si ca un argument contra deoarece iti da senzatia ca poate nu a indepartat eficient pielea de pe calcaie. Insa dupa minim 2 utilizari puteti vedea rezultatele favorabile, bineinteles in functie de cat de groasa este piela calcaielor voastre.


Folosita in mod constant impreuna cu crema hidratanta vizitele la salon se pot rari semnificativ, iar investitia se poate amortiza intr-un timp scurt.


Mai jos (si pe canalul meu youtube, ratacit printe videori de la concerte ;-p) regasiti un filmulet cu modul de folosire al pilei.


Pretul varieaza intre 110 si 250 ron, dar o puteti gasi la reducere pe cateva site-uri (emag, catena.ro etc.), insclusiv in magazine DM unde era redusa la jumatate.


Voi ati folosit produsele scholl? Sau pile electrice?

Disclaimer: Desi produsul a fost primit pentru review pararea mea este sincera si nu a fost influentata de acest lucru.